Η ιστορία μας

Η Domokem ήταν η πρώτη εταιρία που καθιέρωσε την γραπτή εγγύηση σε όλα της τα τεχνικά επαγγέλματα. Σκοπός μας είναι η διασφάλιση του πελάτη μας και η τεχνική υποστήριξη του ακινήτου και μετά το πέρας των εργασιών. Αν μας γνωρίσετε θα καταλάβατε γιατί είμαστε τόσο σίγουροι για τους τεχνικούς μας & τις υπηρεσίες τους.

Στην Domokem επενδύουμε στον ευχαριστημένο πελάτη. Αγαπάμε και απολαμβάνουμε τη δουλειά μας η οποία όπως καταλάβατε δεν βρέθηκε τυχαία στον δρόμο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Η Domokem εξυπηρετεί όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα (έπειτα από συνεννόηση). Προσπαθεί με τους μόνιμους και τους συμβεβλημένους συνεργάτες της, να σας παρέχει το καλύτερο δυνατό από την πολύχρονη εμπειρία τους.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω την Domokem για την Ανακαίνιση του σπιτιού μου;


H εταιρία DOMOKEM χάρη στην υποστήριξη των μεγαλύτερων διανομέων μονωτικών και λοιπών δομικών υλικών, παρέχει: 1)Δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη του έργου. 2)Ολοκληρωμένες λύσεις στο σύνολο των προβλημάτων κατασκευής και επισκευής κτιρίων. 3)Άρτια εκπαιδευμένο, έμπειρο και επιστημονικό προσωπικό. 4)Εγγύηση εργασίας και υλικών. 5)Τη μεγαλύτερη γκάμα υλικών. 6)Ανταγωνιστικές τιμές. 7)Έγκαιρες παραδόσεις στον τόπο που υποδεικνύουν οι πελάτες.
Τι είναι το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ);


Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) κτιρίου ή κτιριακής μονάδας απεικονίζει την ενεργειακή κατάταξη ενός κτιρίου ή κτιριακής μονάδας ώστε να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ή στους ενοικιαστές του κτιρίου ή της κτιριακής μονάδας να συγκρίνουν και να αξιολογούν την ενεργειακή απόδοσή του και ισχύει για 10 έτη από την ημερομηνία έκδοσής του.
Τι πρέπει να προσέξουμε στην εφαρμογή του θερμομονωτικού;


Ένα πολύ σημαντικό σημείο κατά την πραγματοποίηση έργων όπως οι μονώσεις κτιρίων ή η θερμοπρόσοψη, είναι η κατάλληλη επιλογή στα θερμομονωτικά υλικά.
Τα υλικά αυτά εξασφαλίζουν τη σωστή θερμική αγωγιμότητα του χώρου στον οποίο εφαρμόζονται, δίνοντάς του τη δυνατότητα να μένει ανεπηρέαστος, όσο είναι δυνατό, από παράγοντες που μεταβάλουν τη θερμοκρασία. Αυτό πρακτικά σημαίνει μείωση των θερμικών απωλειών και καλύτερη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του χώρου.
Είναι απαραίτητη η τοποθέτηση υδρορροών στο κτίριο μου;


Η ύπαρξη συστήματος υδρορροών είναι απαραίτητη για πολλούς και διάφορους λόγους. Η προστασία από την ορμή της βροχής από τη στέγη, η ανεπιθύμητη υγρασία που προκαλεί φθορές στο χρώμα του τοίχου, η ανάγκη να οδηγούνται τα νερά της βροχής σε συγκεκριμένα σημεία και η δυνατότητα αποθήκευσής τους είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που καθιστού την ύπαρξη συστήματος υδρορροών απαραίτητο σε ένα κτίριο.

Κάνουμε το όνειρο σου πραγματικότητα

Όποιο κι αν είναι το project, μπορούμε να το υλοποιήσουμε...Γρήγορα και Οικονομικά.